Links til andre kørekurser:

DMC betragter ikke andre kørekurser som konkurrenter, men er kun glade for, at der er mangfoldige muligheder for at blive bedre til at køre på MC. Nedenfor er links til kørekurser med et andet indhold end DMC´s, og kan derfor betragtes som supplement til vores BRONZE- og GULD-kurser.

Vores egne instruktørerne har selv deltaget i nedenstående kurser, og kan derfor anbefale disse.

Link Kommentar
MC instruktørerne Kørekurser afholdt af politiets egne MC-instruktører. Er et 1-dags kursus og den øvede motorcyklist vil få mest ud af kurset, da der ikke er lang tid til de enkelte øvelser.
FDM Kørekurser afholdt af FDM. Er 1-dages kurser og den øvede motorcyklist vil få mest ud af kurset, da der ikke er lang tid til de enkelte øvelser.
MesterSvinger Mestersvinger-kursus. Afholdes på en racerbane i Sverige. Indeholder alt det om svingteknik som DMC-kurser ikke gør. Kan varmt anbefales.
California Superbike School
England
Sverige
USA
Svingteknik på meget højt plan. Afholdes på baner over hele verden, bl.a i Sverige og England. Opdelt i 4 dage/niveauer og alle starter på niveau 1. Velstruktureret kursus med højt kvalificerede instruktører i teorilokalet og på banen. Kan varmt anbefales.