PRESSEMEDDELELSE fra HSPMF:

 

69a541e1-fd62-4463-9b29-1b76f0a3ab2d_239331_CUSTOM

Motorcykler, tatoveringer, og en ny flugttunnel er, hvad Kristi himmelfartsdagene byder på i de rå og autentiske fængselsrammer, når Horsens State Prison Motorcycle Festival, Prison Ink tattoo convention og Fængselsmuseet byder velkommen til tre unikke events fra d. 25-27. maj.

Tre dage med tre helt særlige muligheder for at opleve FÆNGSLETs områder folde sig ud på forskellig vis med aktiviteter for alle. Kristi himmelfartsferien kan blive til en oplevelse udover det sædvanlige bag og uden om fængselsmurene på Fussingsvej. Det hele skydes i gang med et brag på Kristi himmelfartsdag, hvor Rammstein får varmet grundigt op til de tre events med deres spektakulære show på koncertpladsen ved Fængslet.

MC-folkefest

FÆNGSLET vil være indhyllet i den svulstige lyd fra mere end 500 motorcykler, når Horsens State Prison Motorcycle Festival afholdes på FÆNGSLET i samme tidsrum som Prison Ink. Ligesom tatoveringsfestivalen er motorcykelfestivalen en oplevelse for alle. Man behøver hverken have tatoveringer eller eje en motorcykel for at kunne få en oplevelse udover det sædvanlige og få stillet sin nysgerrighed.

For tredje gang slår FÆNGSLET portene op til en MC-folkefest, hvor det i tre dage handler om vind i håret, grej, god livemusik og at møde nye og gamle venner, der også kører på de tohjulede maskiner. Til motorcykelfestivalen kan man opleve MC-udstillere, masser af shows, konkurrencer og nyde øl, drinks og lækker mad i både udstillingsområdet og i det hyggelige chill out område. Den store MC-parade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, er en tilbagevendende tradition med start fra FÆNGSLET.

Kombiner med Tattoomesse med tatovører fra 20 lande
Det sker, når den internationale tattoo convention Prison Ink afholdes for tredje år i streg. 200 af verdens bedste tatovører samles og vil i tre dage få FÆNGSLET til at summe af lyden fra tatoveringsmaskiner. Det sker, når portene åbnes d. 25. maj kl. 11. til en weekend med fokus på kropskunst af højeste klasse. Til Prison Ink kan man som besøgende opleve tatoveringer blive lavet på helt tæt hold og få et indblik i en verden, man måske ikke kender, og man kan også få lavet sin drømmetatovering af nogle af de dygtigste i verden. Prison Ink kan i sin tredje årlige udgave kalde sig en brancherespekteret, international tattoomesse. Der kommer nemlig tatovører fra 20 forskellige lande, ligesom der også vil komme en stor opvisning med skate- og BMX-atleter samt nogle af de bedste graffitimalere, der vil male rundt omkring i fængselsgårdene i alle dagene. Som gæst kan man slappe af i fængselsgården og nyde øl, drinks og god mad samtidig med, man ser fantastisk kropskunst og street art blive udført foran øjnene på en.

Gå i flugtkongens fodspor
Alle dagene kan kombineres med en tur gennem FÆNGSLETs prisvindende museum, der midt i maj åbner for en helt ny attraktion.

Som noget helt nyt kan man gå i flugtkongen Carl August Lorentzens fodspor i Fængselsmuseet, når rekonstruktionen af hans 18 meter lange flugttunnel åbner den 20. maj. Tunnelen bliver den nye, spektakulære udgang af Fængselsmuseet. Men inden du kommer så langt, har du mulighed for at gå en spændende rundtur i Europas største fængselsmuseum og få et sjældent indblik i fængselslivet gennem 153 år i Danmark.

Fakta

Kristi himmelfartsferien fra d. 25-27. maj i FÆNGSLET byder på tre selvstændige events. En slags Prison weekend.

Man indløser billet via Ticketmaster.dk til det event, man gerne vil besøge og har derefter mulighed for at indløse en tillægsbillet til de øvrige to events til en eksklusiv rabatpris. F.eks. koster en dagsbillet til Prison Ink 150 kr., og vil man også besøge motorcykelfestivalen, kan man vælge at tilkøbe det for 50 kr. eller tage en tur i Fængselsmuseet for 65 kr. Og vice versa hvis man køber billet til motorcykelfestivalen.

Kristi himmelfartsdag, d. 25. maj, giver tyske Rammstein koncert ved Fængslet foran 35.000 tilskuere. Koncertgængerne har eksklusiv mulighed for at købe en tillægsbillet til specialpris i indgangen eller via Ticketmaster.dk til de tre events i Fængslet.

Der kan selvfølgelig købes billetter i døren til alle arrangementerne.