Handelsbetingelser for DMC-kørekurser:

DMC‘s kurser skal altid betales forud for kursus dagen, og for at sikre din bestilling, senest betales 14 dage før kursus start.

Er din bestilling ikke betalt senest 14 dage før kursus start, så forbeholder vi os ret til at lade en anden få din plads på kurset. Dog kan man tilmelde sig en ledig plads på et kursus helt frem til kursus start.

DMC forbeholder sig ret til at aflyse kurser på grund af for få tilmeldinger, eller manglende instruktører, (sygdom eller lignende), manglende banefaciliteter, eller af anden grund. Kursister som har betalt for et aflyst kursus vil, om muligt, få tilbudt et tilsvarende kursus en anden dato, alternativt vil DMC betale kursusgebyret tilbage.

Gennemførte DMC kurser har ingen “returret”, det vil sige at når du har gennemført et kursus, så har du også accepteret at dét var hvad du fik for dine penge.

Ifølge lovgivningen for e-handel så kan du fortryde dit køb indenfor 14 dage efter køb. DMC udvider dette til at du kan fortryde dit køb frem til 14 dage inden kursusstart. Det vil sige, at du har mulighed for:

  1. At blive flyttet til et andet af vores udbudte kurser.
  2. At få dit kursusgebyr retur.

indtil 14 dage før dit bestilte kursus starter. Herefter kan vi ikke tilbagebetale kursusgebyret uanset at du ikke kan deltage på kurset.

On-line betalinger foregår gennem vores samarbejdspartner ePay og de borger for sikkerheden omkring din on-line betaling.

DMC opsamler ingen data fra dit betalingskort, og kan ikke gøres ansvarlig for eventuel misbrug af dine kortdata.

Sidst, men ikke mindst, DMC håber at du får fornøjelse af dit kursus.

Klager

Ønsker du at klage over dit køb,  kan enten kontakte os direkte eller anvende EU´s Online Dispute Resolution ordning:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/