DMC er en landsdækkende  nonprofit interesseorganisation for motorcyklister, som gennem politisk arbejde, kørekurser m.m. arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for motorcyklister på de danske veje. Politisk arbejder vi bl.a. med emner som færdselspolitik, færdselssikkerhed og synsregler.

Vi er repræsenteret i Rådet for Sikker Trafik og den europæiske organisation FEMA, som samler 21 MC-organisationer fra hele Europa.

Du kan blive medlem her

DMC udbyder også kørekurser, der fokuserer på sikker kørsel gennem optimal beherskelse af motorcyklen. Se mere om kurserne her på hjemmesiden.

Danske MotorCyklister – DMC er en landsdækkende, nonprofit interesseorganisation for motorcyklister, som gennem politisk arbejde, kørekurser m.m. arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for motorcyklister på de danske veje.

Danske MotorCyklister arbejder for at motorcyklisternes stemme bliver hørt, når der laves lovgivning om beskatning, færdelsespolitik, færdselssikkerhed m.v.

Vi er repræsenteret i Rådet for Sikker Trafik og den europæiske organisation Federation of European Motorcyclists Association – FEMA, som samler 21 MC-organisationer fra hele Europa.

DanskeMotorCyklister samarbejder også med f. eks. Vejdirektoratet om danske vejes indretning, som for eksempel autoværn og fartbump så de tilgodeser motorcyklisternes sikkerhed.

DanskeMotorCyklister er sideløbende med medlemskabet af FEMA, også medlem af den skandinaviske sammenslutning NMR – Nordisk Motorcykel Råd. Medlemmerne her er NMCU fra Norge, SMC fra Sverige, BLS fra Island, SMOTO og MP 69 fra Finland og MCTC og DMC fra Danmark.

Vil du være med?
Man kan blive medlem enten som enkeltperson eller som klub. Som medlem modtager man DMC-bladet, som p.t. udkommer 5 gange årligt, og man kan blandt andet få rabat på DMC´s kørekurser.