Så er DMC bladet sendt til alle medlemmer.
Bladet er større end de sidste gange – dejligt! og har bl.a. med disse emner:

– Periodisk syn af motorcykler
– Kørselsforbud for motorcykler der blev erklæret en succes trods det ikke virkede.
– Konsekvenser af en lov om vanvidskørsel ( vi har tidligere bragt vores høringssvar til folketinget)
– Køreruddannelsen
– Motorcyklernes rolle i trafiksikkerhed
– Fartkontrolpolitik og aps.
– Kørsel mellem rækkerne.
De nævnte overskrifter er kun lidt af de spændende artikler i bladet, så vil du læse mere så må du melde dig ind og få bladet tilsendt

Diverse arrangementer, hvoraf nogler ar aflyst pga. Corona og andre forhåbentlig får mulighed for at blive gennemført.
af Niels Hansen (Stup)

FIM Rally nummer 75 blev aflyst i 2020. Men kort efter 30.april måtte arrangørerne i Italien melde fra og nu bliver jubilæumsudgaven af det store klassiske FIM træf i Polske Poznan og planlagt til begyndelsen af 2022. I øvrigt ugen før FIM Meritum i Sønderjylland.
Meritum træffet i år var planlagt til Faker See i Østrig, men få dage efter aflysningen fra Italien, blev det klart at Corona-restriktionerne i Alpelandet ikke kunne give plads til arrangementet, så de valgte at aflyse.
Nu er det kun Motocamp i slutningen af juli i Slovakiet og Mototour of Nations sidst i september i Tyrkiet. Her er tilmeldingsfristen sidst i juni, men der er begrænset antal pladser. For alle træffene gælder i år, den specielle regel, at alle , der har betalt forud som vantligt får deres penge retur, hvis Corona tvinger arrangørerne til at aflyse.
Andre store træf er også i år berørt af Corona, bla.a et stort Portugisisk Faro hvor der plejer at komme omkring 30.000 deltagere og vores eget Thy træf har også meddelt at det bliver aflyst, men kommer stærkt til bage i 2022, og ønskler alle en god sommer.
Til gengæld ser det ud til, at de fleste danske mindre træf med nogle få hundrede deltagere bliver gennemført, men med diverse inddelinger i grupper.
Den specielle situation med FIM Rally har betydet, at Italien nu har fået tilsagn om, at de kan arrangere det i 2024, hvor den året før allerede er givet til Spanien, som fejrer deres Federations jubilæum det år.
Meritum 2023 forventes at bliver i Andora.

Børnetræf 21-25 2021,
Arr.: MCTC BT
Sted: Fyn
Info: Steen.mc@live.dk

FIM Meritum 2022
Arr.: DMC
Sted: Gråsten/Sønderborg
Info : følger senere.