DMC tilbyder i 2023 kørekursus på Sjælland.

Formålet er at øge trafiksikkerheden for kursisten, ved at give kursisten forbedrede køretekniske færdigheder og teknikker. Kursisten trænes på egen motorcykel, i en række øvelser der bla. omfatter undvigelse af pludseligt opståede farlige situationer.

Grundprincipperne er testet og gennemprøvede, idet DMC tilbød kurser helt tilbage før motorcyklismen fik sin renæssance i 90’erne.

Tid og sted

I 2023 tilbyder DMC tilbyder BRONZE-kursus på AMU Juul A/S manøvrebane, Abildgårdsej 14, 4000 Roskilde.

Lørdag d. 20/5 kl. 12-18 og søndag d. 21/5 kl. 9-16.

Pris for 14 timers kursus kr. 1550,00

Tilmelding og vilkår

Tilmelding foregår under menupunktet Tilmelding til kørekurser her på hjemmesiden. Når du har udfyldt formularen, modtager du en e-mail som bekræftelse, og du har også mulighed for at udskrive en bekræftelse med alle relevante oplysninger.

Du kan læse mere om kurset under BRONZE kursus. Her fremgår det bla. at man, for at deltage på vore kurser, skal man have et gyldigt MC-kørekort, og komme på en indregistreret motorcykel.

Medlemskab af DMC

Da DMC er en forening og kun kan afholde kurser for foreningens medlemmer, inkluderer din tilmelding et halvt års medlemskab af DMC, gældende fra den dato vi registrerer din indbetaling. Du får i denne periode tilsendt 2-3 DMC-blade, så du kan orientere dig yderligere om foreningens arbejde, og vi håber naturligvis, at du vil støtte DMC’s fortsatte virke, ved at fortsætte medlemskabet. For kursister, der allerede er medlemmer af DMC, er der en prisreduktion på 100 kr. for kurset.

Evt. spørgsmål

Generelle spørgsmål angående kørekurser bedes stillet til koordinator Dot Svendsen, e-mail: dot.svendsen@danskemotorcyklister.dk