Start sæsonen med et opfriskende kørekursus. Bank rusten af. Genopfrisk dine rutiner og din praktiske kunnen, der ikke har været brugt i 3-4 vintermåneder.

DMC’s kørekursus er for alle motorcyklister, nybegyndere som erfarne, der vil være sikre i trafikken, og som ønsker at dygtiggøre sig som motorcyklist.

Det er muligheden for at forbedre sine køretekniske færdigheder i selskab med ligesindede. Modtag 14 timers intensiv træning, baseret på erfaringer, som DMC har opbygget, fra før motorcyklismen fik sin renæssance i 90’erne.

Kursets formål er at øge trafiksikkerheden ved praktisk træning. Eksempelvis indøves disse teknikker:
• Placering på vejbanen
• Bremsteknikker med og uden undvigelse
• Balanceindøvelse på egen motorcykel
• Start stop øvelser

MC undgiver en pude der kastes
En pude kastes ud foran motorcyklen, for at øve undvigelse

Dette kursus giver uundværlig træning af sanser og balance, der er livreddende for motorcyklister i en stadig tættere og mere intensiv trafik, der ikke er blevet mindre gennem de sidste 10 år.

Da DMC ikke er en kommerciel organisation, er alle undervisere ulønnede og frivillige, derfor er prisen lav.

Dato og sted

Sted: AMU Juul  manøvrebane, Abildgårdsvej 14,400 Roskilde.

Dato: I weekenden, lørdag den 27 april samt søndag den 28 april.

Pris for 14 timers kursus kr. 1650,00

Undvigelsesteknik afprøves i praksis

Tilmelding og vilkår

Tilmelding foregår under menupunktet KØREKURSER ->  Tilmelding til kørekurser her på hjemmesiden. Når du har udfyldt formularen, modtager du en e-mail som bekræftelse, og du har også mulighed for at udskrive en bekræftelse med alle relevante oplysninger.

Du kan læse mere om kurset under menupunktet KØREKURSER ->  DMC kørekursus. Her fremgår det bla. at man, for at deltage på vore kurser, skal man have et gyldigt MC-kørekort, og komme på en indregistreret motorcykel.

Video – grund til panik?

DMC kørekursus - undgå panik