For en lille måned siden opfordrede FIM til, at man sendte hjælp til de jordskælvsramte i Tyrkiet og
det har en af DMC’s medlemmer nu gjort.


Endnu en gang viser motorcykler at være en del af løsningen på et problem.

Denne gang ikke i form af ”Riders for health” i Afrika, men den tyrkiske motorcykelfederation, TMF, som bidrager med at sende motorcyklister ind i de ramte områder med hjælpepakker og især medicin, da den tohjulede ofte er den eneste mulighed for at komme frem hurtigt.

Tidligere i februar sendte FIM en opfordring til alle verdens motorcykelorganisationer om at sende hjælp til Tyrkiet og herfra havde de nogle meget specifikke ønsker. Blandt andet vinterbeklædning, hjelme, rygsække, off-road dæk, telte og soveposer. Og det hele måtte gerne være brugt, men brugbart.

Nu har en af vores medlemmer i det sønderjyske, Christian Kjær, fået samlet 15 kilo sammen, og pakken er blevet sendt til den tyrkiske federations kontor i Ankara, hvor de så vil formidle det videre til de personer, der skal ud i områderne med hjælp.

Skulle andre også få samlet noget sammen, så kan Christian Kjær kontaktes via
ckauto@mail.tele.dk og her få tips til at få det sendt.

Han fik de 15 kilo af sted med Postnord for nogle få hundrede kroner.

“Christian  Kjær fortæller, at man skal være opmærksom på, at adressen i Tyrkiet skal skrives lidt anderledes, men at han gerne skriver en mail med, hvordan man udfylder toldpapirerne, da det er en gave og værdi derfor kan sættes til 1 krone.
Andre lande er også i færd med at sende hjælp og i Kroatien har BMW Klub Zagreb også sendt en del pakker afsted.

Foto 1:
En af tyrkiets bedst road-racere, Bahattin Sofuoglu, satte en signeret hjelm til salg og det indbragte ikke mindre en 31.000 Euro og pengene går til hjælp til ofrene for jordskælvene. Foto: TMF

Foto 2:
Medlemmer af BMW Club Zagreb brugte en søndag på at pakke og sende hjælp til Tyrkiet, så opråbet fra den tyrkiske federation har sat gang i flere landes motorcyklister.”