Det anses af mange for at være et kedeligt emne, men det er et emne, som alle motorcyklister før eller siden tvinges til at forholde sig til. Ihvertfald hvis man vil undgå at skulle betale en bøde eller afgift. Det er trods alt bare parkering af motorcykel. Hvor svært kan det lige være?

Faktisk så svært, at motorcyklister hvert år ryger i en af fælderne, og må betale en bøde eller afgift. Sure penge at skulle af med. Penge der bedre kunne bruges på nye handsker eller benzin.

Som motorcyklist i Danmark skal man forholde sig til, at der både gælder færdselslov, kommunale bekendtgørelser og private parkeringsselskabers egenopfundne regler. Fælles for dem alle er, at de ikke altid er entydige. Hvis man overser en af reglerne, kan man ende med at ryge i fælden.

Vi vil naturligvis gøre vores for at oplyse vores med-motorcyklister om de potentielle faldgruber, så vi har nu tilføjet en side om parkeringsregler for motorcykler. Den findes nu under menupunktet Tips og gode råd. Eller ved at klikke herunder.

 

Foto: Image by freepik

 

Parkeringsregler for motorcykler