Har du prøvet at få en bøde for at have overtrådt en færdselsregel, du ikke kendte? Det er vi nogle der har.

Har du prøvet at køre galt, fordi du begik en fejl, der kunne være undgået med kendskab til de rette teknikker? Det er vi også nogle der har oplevet.

For at gøre motorcyklisterne mere sikre i trafikken, er vi nu klar med Teoriprøve 3 for erfarne motorcyklister. Som med vores forrige teoriprøver, er formålet at man skal teste sig selv, og finde ud af, hvilke områder man bør forbedre sig på. Bliver man aldrig gjort opmærksom på det, har man ikke en ærlig chance for at vide, at “nogen bør gøre noget”.

Har man allerede gennemført Teoriprøve 1 og 2, bør man have lidt nemmere ved at svare på nogle af spørgsmålene, idet nogle af emnerne går igen, her blot i nye situationer. Desuden vil man være inde i tankegangen, og således vil man formentlig klare sig bedre i denne, end i de tidligere teoriprøver.

 

Teoriprøve 3 er ikke for alle

Denne gang bør personer, der plejer at blive rost for at være meget seriøse og humorforladte, afholde sig fra at tage testen. Der har nemlig sneget sig et afslutningsspørgsmål ind, der kan anses for at forurene hele det alvorlige koncept, med noget så useriøst og væmmeligt som humor, fuldstændig uden respekt for seriøse og intellektuelles tid.

 

Teoriprøver for erfarne motorcyklister findes her, eller i menuen under Kampagner.